Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

APK keuringen bij Garage de Lamboy

APK in Den Haag
Garage de Lamboy, het adres voor de APK keuring in Den Haag. Nu vanaf € 45,-
 
Bij Garage de Lamboy kunt u terecht voor alle APK keuringen, die wij allemaal uitvoeren in onze eigen werkplaats, centraal gelegen in Den Haag.

Bij de APK wordt er onder andere gelet op: de verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie), het milieu (uitlaatgassen), algemeen (het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof). Ook wordt er gecontroleerd of de juiste kentekenplaten op de auto zitten. In sommige gevallen is het noodzakelijk om een viergastest of roetmeting te doen.

U kunt uw auto tot 2 maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw auto meer dan 2 maanden vóór de vervaldatum keuren, dan krijgt de auto een nieuwe vervaldatum.

Wanneer moet mijn auto gekeurd worden?

Voertuigen van na 1 januari 2005

Een benzineauto hoeft pas voor de eerste keer gekeurd te worden na 4 jaar, daarna twee keer om de 2 jaar en vervolgens elk opvolgend jaar;
Een dieselauto heeft de eerste APK na 3 jaar, daarna jaarlijks.


Voertuigen van voor 1 januari 2005

De keuringplicht geldt pas na 3 jaar, en daarna jaarlijks;
Is uw auto ouder dan 30 jaar, dan geldt een 2 jaarlijkse;
Voor auto’s die geregistreerd zijn voor 1 januari 1960 geldt geen keuringsplicht meer.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren