Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over ons

wij zijn sinds 1970 een familiebedrijf waar broer en zus de Lamboy  en een enthousiast team actief werkzaam in zijn. Ons bedrijf is uitgegroeid van een autoschadeherstelbedrijf tot een modern universeel autobedrijf.

Klantvriendelijkheid en persoonlijk contact staan bij ons in een hoog vaandel.
U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen, over uw auto. Bel , mail of kom langs voor een persoonlijk advies. De koffie staat klaar!!!
 
Onze werkplaats en garage is gelegen vlak naast het centrum van Den Haag en voor al het onderhoud of reparaties omtrent uw auto, bedrijf bus of camper kunt u bij ons terecht.

Wij zij n aangesloten bij AutoProfijt


Wij zij n volledig baas in eigen bedrijf, maar profi teren van de landelij ke uitstraling en acties van AutoProfij t: een landelij k netwerk van
garagebedrij ven die ervaring hebben met vrij wel elk merk en model auto. Wij kunnen daardoor de beste kwaliteit in auto-onderdelen
voor scherpe prij zen aanbieden. Daarbij draait alles om service bij
AutoProfij t. We doen er alles aan om je met een goed gevoel te zien
wegrij den! Met ruim 200 deelnemers is er altij d een AutoProfij t
garage bij jou in de buurt.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren