Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Schadeherstel en taxaties

Schadeherstel in Den Haag. U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Van een kleine parkeerdeuk tot een aanrijding met grotere schade, kunt u rekenen op ons. Garage de Lamboy repareert uw auto snel, vakkundig en tegen een scherpe tariefstelling.

Garage de Lamboy beschikt over een eigen plaatwerkerij en spuiterij. Hier wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur, waarmee een hoge kwaliteit en efficiency wordt behaald. In onze moderne spuitcabines wordt naast de conventionele lakbehandeling in hoofdzaak gewerkt met milieuvriendelijke watergedragen lakken.

Ook voor schadetaxaties / expertise kunt u terecht bij Garage de Lamboy in Den Haag. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met schade aan auto, dan is het verstandig om direct een schadetaxatie te laten opmaken

Wij kunnen de schade voor u inventariseren, taxeren en advies uitbrengen voor de te nemen stappen. Garage de Lamboy is gespecialiseerd in het rapporteren van oorzaken en gevolgen voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen.

U kunt bij ons terecht voor schade- en restauratiewerkzaamheden aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren