Schadeherstel en taxaties

Schadeherstel in Maasdijk. U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Van een kleine parkeerdeuk tot een aanrijding met grotere schade, kunt u rekenen op ons. Garage de Lamboy repareert uw auto snel, vakkundig en tegen een scherpe tariefstelling.

Garage de Lamboy beschikt over een eigen plaatwerkerij en spuiterij. Hier wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur, waarmee een hoge kwaliteit en efficiency wordt behaald. In onze moderne spuitcabines wordt naast de conventionele lakbehandeling in hoofdzaak gewerkt met milieuvriendelijke watergedragen lakken.

Ook voor schadetaxaties / expertise kunt u terecht bij Garage de Lamboy in Maasdijk. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met schade aan auto, dan is het verstandig om direct een schadetaxatie te laten opmaken

Wij kunnen de schade voor u inventariseren, taxeren en advies uitbrengen voor de te nemen stappen. Garage de Lamboy is gespecialiseerd in het rapporteren van oorzaken en gevolgen voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen.

U kunt bij ons terecht voor schade- en restauratiewerkzaamheden aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens.