Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij Garage de Lamboy hoog in het vaandel. Wij maken ons sterk voor de beste service naar onze klanten met de hoogste kwaliteit. En dat wordt gewaardeerd.

Maak van uw zorg de onze.

Zo bieden we een leenauto bij reparaties, haal- en brengservice, we helpen u zoeken naar een nieuwe auto en om vervelende kosten voor te zijn, kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Bel ons: 070 - 382 51 16, mail ons: service@garagedelamboy.nl of plan hier een afspraak in.

Leenauto

Uw auto naar de garage komt nooit uit. Daarom hebben wij altijd 1 of 2 leenauto’s ter beschik-king voor onze klanten. Als u dit bij het maken van de werkplaats-afspraak aangeeft, dan zorgen wij ervoor dat er een auto voor klaarstaat (indien beschikbaar uiteraard). Bij reparaties vanaf € 350 is de leenauto gratis.

Haal- en brengservice

Ook kunnen wij uw auto ophalen en terugbrengen voor een reparatie. Komt het niet uit om zelf de auto te brengen en weer op te halen, binnen een straal van 25 km halen wij deze  voor u op en leveren de auto na  reparatie weer bij u af.

Zoekservice nieuwe auto

Is uw auto aan vervanging toe? Geef aan ons uw wensen en mogelijkheden door en wij zoeken via onze kanalen naar een geschikte auto voor u. Door onze ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij al gelijk een selectie maken uit auto’s die wij betrouwbaar achten en die past bij uw wensen.

Onderhouds contract

Onderhoud aan uw auto kan soms een vervelende kostenpost zijn die helemaal niet uitkomt. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract, waarbij u maandelijks kunt ‘sparen’ voor eventueel onderhoud aan uw auto. Ook krijgt u hierdoor korting op onderdelen en op ons werkplaatstarief.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren