Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Spuitwerk

De laatste stap in het herstellen van de schade aan uw auto is het spuitwerk. Na een grondige voorbewerking is de auto gereed om te worden gespoten. Garage de Lamboy met een computergestuurde kleurmeter die op basis van fabrieksgegevens of individuele meting de exacte kleur samenstelt.

Vervolgens wordt in de milieuvriendelijke spuit- cabine de lak opgebracht om vervolgens te kunnen uitharden in de stofvrije cabine uitgerust met een speciaal luchtverwarmings- en circulatiesysteem.

Na het spuiten is uw auto weer alsof er niets gebeurd is en kunt u weer met een fijn gevoel de weg op.

Onze werkplaats

Garage de Lamboy beschikt over een eigen plaatwerkerij en spuiterij. Hier wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur, waarmee een hoge kwaliteits- en efficiency wordt behaald. In de moderne spuitcabines wordt naast de conventionele lakbehandeling in hoofdzaak gewerkt met milieuvriendelijke watergedragen lakken.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren