Garage de Lamboy sleutelt aan een groene wereld

APK, onderhoud of reparatie? Garage de Lamboy helpt de natuur. Want ook als je autorijdt met een "oude vertrouwde" benzine- of dieselmotor kun je iets terugdoen voor de natuur. Als je langskomt voor een APK, onderhoud of reparatie bij garage de Lamboy, dan planten wij bomen als tegenprestatie.

Sterker nog, je hebt zelfs kans het volledige factuurbedrag terug te winnen!

Wat moet je doen?
Is jouw auto tussen 25 juni en 31 december 2022 bij ons geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden. Wij tellen alle facturen bij elkaar op en laten bij elke € 1.000 een boom planten. Zo profiteer jij van vakkundig onderhoud en maken we samen de wereld een beetje groener.

Doe mee via deze actie door naar de Autoprofijt pagina te gaan:
www.autoprofijt.nl/factuur

ga veilig op vakantie met onze vakantiecheck

Vakantieplannen? Zorg ervoor dat je auto helemaal fris en fruitig is. Want de meeste pechgevallen tijdens vakantie kunnen worden voorkomen. Plan op tijd een vakantiecheck in bij ons. Dan ga je een stuk zekerder op reis!

Met een vakantiecheck wordt je auto gecontroleerd op meer dan 30 punten, waaronder het het niveau van de vloeistoffen, het profiel van de banden en - héél belangrijk - de remmen. Combineer een vakantiecheck met een airco servicebeurt en je hoeft alleen je koffer nog maar in te pakken. 

Bel ons op 070-3825116, maak een afspraak via deze site of kom langs op Boomsluiterskade 45, aan de rand van centrum Den Haag. 

win je volledige factuur bedrag terug en wij planten een boom

Bij wijze van compensatie voor de uitstoot van onze klanten zijn wij met garageformule AutoProfijt een actie gestart waarbij voor elke duizend euro aan facturen ergens ter wereld een boom wordt geplant. Er is veel aandacht voor elektrisch rijden, maar voor de meeste werkplaatsklanten is elektrisch rijden nog geen realiteit. Om toch iets terug te kunnen doen voor de natuur is deze actie bedacht. Naast een duurzame wereld waarin de uitstoot wordt gecompenseerd, maakt elke inzender ook nog kans om het volledige factuurbedrag terug te krijgen! 

Hoe het werkt?
Je uploadt de factuur van zijn AutoProfijt-garage hier. De factuurdatum moet liggen tussen 25 juni en 31 augustus 2022. AutoProfijt telt alle facturen bij elkaar op en laat bij elke duizend euro een boom planten. Dat doen garage de Lamboy en AutoProfijt uiteraard niet zelf. Hiervoor is de samenwerking gezocht met een organisatie die daar invulling aan geeft. Doe mee en stuur die factuur!

Langdurig fris interieur

Muffe lucht in je auto? De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheid worden voorkomen.

Een behandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens.

Bel 070 - 382 51 16, mail: service@garagedelamboy.nl of plan hier een afspraak in.