Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Spot Repair

Kleine schades een veelvoorkomende ergernis. Een openslaand portier, een paaltje of een ander obstakel zorgt al snel voor een vervelende beschadiging. Dit maakt dat de (bedrijfs)auto er onverzorgd uitziet.

Door nieuwe technieken hoeft schadeherstel aan uw auto en bedrijfswagens niet uit de hand te lopen.

Velen van u kennen het restylen of uitdeuken zonder spuiten waarbij kleine deukjes zonder lakbeschadigingen onzichtbaar worden hersteld.

Nieuw is het zogenoemde spotrepair waarbij kleine beschadigingen met lakschade onzichtbaar worden hersteld. Met deze techniek worden lelijke krassen, lakschade, steenslag, roest in een korte tijd weggewerkt.

In onze hiervoor speciaal ingerichte werkplaats beginnen we met de voorbereidingen voor de reparatie. Dit omvat o.a. plaatselijk schuren, plamuur (indien nodig) en grondverf aanbrengen. Daarna brengen we de juiste kleur aan, welke wij specifiek per auto kunnen bepalen aan de hand van een kleurcode.Met behulp van infrarood licht laten we de verf  en de vernis drogen, waarna u weer in uw auto kunt rijden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren