Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Plaatwerk

Bij beschadigingen aan het plaatwerk van uw auto zijn vaak deuken, krassen en/of vervormingen. Het herstellen van het plaatwerk is een zeer belangrijke stap bij het herstellen van schades omdat het de basis legt voor het uiteindelijk ‘onzichtbaar’ verhelpen van uw schade. Garage de Lamboy  heeft hiervoor de kennis en de apparatuur en als belangrijkste ook het vakmanschap in huis.

Wij kunnen uw plaatwerk uitdeuken en lassen en indien nodig uw auto opnieuw richten, wat vaak nodig is bij schade aan de carrosserie of het chassis van uw auto.

Bij de reparatie van het plaatwerk van uw auto doen wij ook gelijk de voorbereiding op het spuitwerk. In deze fase word de auto of bepaalde onderdelen van de auto bewerkt, zodat het spuitwerk succesvol kan verlopen. Denk bijv. aan het uitvlakken van kleine oneffenheden. Het plaatwerk wordt zo nauwkeurig mogelijk voorbewerkt met allerlei materialen en technieken voor een optimale hechting van de lak, wat leidt tot een perfect spuitresultaat.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren