Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Service en Onderhoud

Bij een auto speelt de factor vertrouwen een grote rol, je wilt je niet elke keer achter het stuur afvragen of je het naar je bestemming zal redden. Regelmatig onderhoud van je auto is daarom erg belangrijk en bovendien draagt frequent onderhoud (grote beurt en kleine beurt) bij aan uw veiligheid en die van anderen! Daarnaast zorgt u ervoor dat de waarde van uw auto beter behouden blijft. Wij onderhouden niet alleen personenauto's maar ook bedrijfsvoertuigen. Een van onze klanten is Politie Den Haag.

Laat het onderhoud van uw auto over aan onze ervaren monteurs. Maak nu een afspraak voor onderhoud, een grote- of een kleine beurt.

Bel ons: 070 - 382 51 16, mail ons: service@garagedelamboy.nl of plan hier een afspraak in.

Kijk hier welke services en onderhoud wij bieden:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren